Ads Top

Interrail lanceert internationale trein planner app

Reizigers die staan te popelen om deze zomer allerlei leuke bestemmingen in heel Europa te verkennen, kunnen hun treinavonturen nu alvast plannen. Hiervoor hoef je alleen maar de nieuwste Rail Planner App van Interrail te downloaden: nu met nieuwe functies en een geheel nieuwe look.

De app helpt bij allerlei zaken, van het plannen van treinreizen tot het reserveren van zitplaatsen en het vinden van accommodatie. Reizigers met de populaire Interrail Pass zullen deze app zeker waarderen voor hun volgende avontuur door Europa. En hij werkt ook nog eens offline.

Met de nieuwe app kunnen reizigers ervoor kiezen om alleen het Interrail Pass-netwerk te doorzoeken. Dan laat de app alleen treinen zien waarvoor de Interrail Pass geldig is. Ook is het nu duidelijker of het verplicht is om zitplaatsen te reserveren, zodat reizigers hun zitplaats van tevoren kunnen vastleggen. De reisplanner werkt ook offline, dus je hoeft geen data te gebruiken of op zoek te gaan naar wifi om je volgende bestemming te vinden.

Reizigers kunnen reizen uit de planner opslaan en de hele route per dag bekijken. Reizen worden automatisch geordend op reisdag, zodat je precies weet wat je op moet schrijven in het reisdagboekje dat bij de Interrail Pass hoort. Ook kun je de reizen en verbindingen volgen op de kaart, zodat je gemakkelijker ziet hoe ver je al bent en waar je heengaat. En in het geval van gewijzigde plannen kun je eenvoudig onderweg je route bewerken.

De vorige Interrail Rail Planner App is meer dan twee miljoen keer gedownload uit Google Play en de Apple App Store. Download hier de nieuwe Rail Planner App voor iPhone en Android.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.