Ads Top

Zwolse binnenstad is nu nog beter bereikbaar met bus

Vanaf 16 augustus 2015 heeft Zwolle een nieuwe centrumhalte, Katwolderplein/Centrum. Het centrum van Zwolle is via deze nieuwe halte en vrijliggende busbanen aan de Pannekoekendijk weer goed bereikbaar met de bus. Via de nieuwe Rodetorenbrug zijn reizigers zo in de binnenstad van Zwolle.

De werkzaamheden aan de westkant van het centrum zijn afgelopen en daarmee is ook een eind gekomen aan de langdurige omleiding. Van een aantal buslijnen is de route definitief gewijzigd ten opzichte van de route vóór de omleiding en rijden sommige lijnen niet meer via de halte aan de Eekwal. In plaats van via de Eekwal, rijden nu veel buslijnen vanuit het NS-station een nieuwe route via de Burgemeester van Roijensingel, Harm Smeengekade en Pannekoekendijk. Via 9292.nl is de actuele reisinformatie op te zoeken.

Om aandacht te geven aan de nieuwe halte werden namens de provincie en vervoerders Syntus en Regio IJsselmond maandagochtend flyers uitgedeeld waarop alle routewijzigingen staan. Met deze flyer kregen reizigers een gratis kopje koffie of thee aangeboden door Brasserie Hofvlietvilla en Grand Café Las Rosas. Beide horecagelegenheden liggen dichtbij de nieuwe centrumhalte.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.