Ads Top

NS zet eerder extra strandtreinen in richting Zandvoort

NS gaat van april tot oktober extra strandtreinen rijden naar Zandvoort aan Zee. Dit geldt voor de weekenden en tijdens feest- en vakantiedagen dat er mooi weer wordt voorspeld.

Voorheen reden deze extra treinen alleen van juni tot september. Afgelopen jaren bleek dat er bij mooi voorjaarsweer al eerder structureel behoefte is aan extra strandtreinen, daar spelen we nu op in.

Vorig jaar is NS gestart met de Treinwijzer. Hierin kunnen reizigers vooraf hun reis aanmelden zodat ze inzicht krijgen in de verwachte drukte in de trein. NS rijdt een dienstregeling met als uitgangspunt dat elke reiziger een zitplaats heeft conform de afspraken in het OV protocol van de overheid.

Heb je als reiziger net de rechtstreekse trein van/naar Amsterdam gemist of was deze te druk? Dan is het advies de eerstvolgende trein richting Haarlem te nemen en daar over te stappen op de extra treinen naar Zandvoort aan Zee of op de terugweg naar Amsterdam. De reistijd voor de rechtstreekse trein en de reis met overstap is even lang.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.