Ads Top

Valleilijn wordt per 10 december RRReis, dienstregeling blijft gelijk

Vanaf 10 december is Keolis de nieuwe vervoerder van de treindienst Amersfoort–Ede-Wageningen (Valleilijn). De treindienst rijdt vanaf die datum onder de merknaam RRReis. Voor reizigers verandert er in eerste instantie weinig. Zij stappen in dezelfde treinen en de dienstregeling blijft gelijk. In 2024 start Keolis met het volledig vernieuwen van de treinen. Alle informatie over het reizen met (de treindienst van) RRReis is per december te vinden op RRReis.nl.

De grootste wijziging is dat reizigers vanaf 10 december niet meer in- en uitchecken bij Connexxion, maar bij RRReis. Dit is het overkoepelende merk voor het regionaal openbaar vervoer in de provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel. Alle informatie over de dienstregeling, reisproducten en acties van RRReis zijn te vinden op één centrale website: RRReis.nl.

De zeven elektrische treinen worden overgenomen van de huidige vervoerder. Reizigers stappen op 10 december dus in dezelfde treinen. Vanaf 2024 worden alle treinen één voor één grondig vernieuwd. Dit proces duurt enkele maanden per trein. Halverwege 2024 stappen reizigers in de eerste vernieuwde trein.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.