Ads Top

Nieuwe dienstregeling NS

Vanaf zondag 15 december gaat de nieuwe dienstregeling van de NS in. Voor veel reizigers zullen er nauwelijks veranderingen merkbaar zijn. In de meeste gevallen gaat het om kleine wijzigingen in tijden of sporen.

Friesland

Tussen Leeuwarden en Meppel rijden extra Sprinters, waardoor u men drie in plaats van twee reismogelijkheden heeft tussen Leeuwarden en Zwolle
•Tussen Leeuwarden en Meppel/Zwolle rijden drie treinen per uur in plaats van twee.
•Op de stations Grou-Jirnsum, Akkrum en Wolvega stoppen tussen de ochtend- en avondspits twee treinen per uur in plaats van één.
•Op de stations Leeuwarden, Heerenveen en Steenwijk stoppen tussen de ochtend- en avondspits drie treinen per uur in plaats van twee.

Nachttreinen Amersfoort

In de nacht van vrijdag op zaterdag en zaterdag op zondag rijden nachttreinen tussen Amersfoort en Utrecht Centraal (v.v.). In Utrecht kunnen nachtelijke reizigers uit Amersfoort overstappen richting Amsterdam/Schiphol (en v.v.).

Geldermalsen

Met ingang van de nieuwe dienstregeling gaan de Sprinters tussen Utrecht Centraal en Geldermalsen ook in de avonduren vier keer in plaats van twee keer per uur rijden. Hierdoor verbeteren ook de aansluitingen in Utrecht Centraal.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.