Ads Top

Met NS naar de Floriade Expo 2022

Eén keer in de 10 jaar vormt een stad in Nederland het decor van Floriade Expo 2022, dit jaar is Almere het podium van deze wereldtuinbouwtentoonstelling. Almere is de plaats waar je vanaf 14 april naar toe kunt reizen om te genieten van bloemen, planten, groenten, fruit én groene innovaties, allemaal in het thema ‘Growing Green Cities’.

NS en Floriade werken samen om bezoekers duurzaam en onbezorgd naar de Expo te laten reizen. De tentoonstelling is goed bereikbaar per trein.

Floriade is per trein goed bereikbaar via station Almere Centrum. Vanaf station Amsterdam Centraal, Utrecht Centraal, Groningen en Den Haag Centraal is er een directe verbinding. Eenmaal op Almere Centrum aangekomen, reizen bezoekers per boot over het Weerwater of per shuttlebus in ongeveer 15 minuten naar de entree van de wereldtuinbouwtentoonstelling. Het is ook mogelijk om vanaf Almere Centrum per OV-fiets in circa een kwartier naar de Floriade te fietsen.

Vanaf 14 april t/m 9 oktober is Almere een half jaar lang het podium voor de wereldtuinbouwtentoonstelling. Deelnemers uit binnen- en buitenland presenteren tijdens de Expo nieuwe en groene oplossingen en innovaties om steden mooier en duurzamer te maken. Naast allerlei innovaties op het gebied van tuinbouw, zijn er ook veel tuinen met bloeiende bloemen te vinden en zijn er verschillende activiteiten te doen op het gebied van kunst en cultuur.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.