Ads Top

NS-bussen tussen Haarlem en Leiden

 

Vanwege werkzaamheden aan het spoor rijden er van donderdag 28 april tot en met woensdag 4 mei NS-stopbussen in plaats van treinen tussen Haarlem en Leiden.

Reizigers tussen Amsterdam en Leiden reizen via station Schiphol Airport. Reizigers tussen Leiden en Haarlem kunnen omreizen via Amsterdam Sloterdijk.

Op zondag 1 mei is er vanaf start dienstregeling tot 13.00 uur ook geen treinverkeer mogelijk tussen Haarlem en Zandvoort aan Zee.

Reizigers kunnen vanaf Bloemendaal aan Zee met de vervangende NS-bus naar Zandvoort reizen. We raden reizigers aan om voor vertrek de NS Reisplanner te raadplegen en rekening te houden met extra reistijd, deze is meegenomen in het reisadvies.

Bij de overweg Pijlslaan in Haarlem vernieuwt ProRail spoorstaven en wordt er gewerkt aan de bovenleiding. Tussen Zandvoort en Haarlem wordt alleen zondag van 01.00 uur tot 13.00 uur gewerkt aan kabels en leidingen. Bij Heemstede, Bennebroek, Vogelenzang en Noordwijkerhout wordt gewerkt aan de bovenleiding. Als gevolg van deze werkzaamheden zijn ook een aantal overwegen afgesloten: die op de Pijlslaan in Haarlem, de Pastoorlaan in Hillegom en op de stationsweg tussen Hillegom en Voorhout.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.