Ads Top

Flink meer werkzaamheden aan het spoor

Er wordt de komende jaren flink aan het spoor gewerkt om het druk bereden spoor in Nederland goed te onderhouden. Dat is nodig om het OV in Nederland ook in de toekomst op peil te houden.

Van zaterdag 20 mei tot en met zondag 25 juni werkt ProRail rond Rotterdam aan het spoor. Daardoor is de dienstregeling van, naar en via Rotterdam Centraal in die periode aangepast. Daarnaast zet NS verschillende keren bussen in. Op 24 en 25 juni is er helemaal geen treinverkeer mogelijk van, naar en via Rotterdam Centraal. Reizigers moeten rekening houden met een extra reistijd en drukte.

Naast grote werkzaamheden in Rotterdam, wordt er in het najaar nog gewerkt rond Schiphol, Weesp en het hele jaar door rond Gouda. In juni zijn er nog grote werkzaamheden aan de Zeeuwse Lijn en in de zomer rond Apeldoorn.

Reizigers worden stapsgewijs geïnformeerd, zodat ze op verschillende momenten herinnerd worden aan de werkzaamheden. “Het start met borden op de stations, daarna volgen er nog mailtjes naar vaste klanten.

In het weekend van 24 en 25 juni is Rotterdam Centraal niet bereikbaar per spoor. Reizigers kunnen gebruik maken van NS-bussen of het RET-metronet. Reizigers kunnen op deze pagina terecht voor meer informatie over alternatieve reismogelijkheden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.