Ads Top

Nieuw in NS-app: elektrische deelfietsen van TIER  

NS introduceert de elektrische deelfietsen van TIER in de NS-app. Reizigers kunnen de fietsen met de NS-app handig boeken, betalen en ontgrendelen. Door verschillende combinaties van vervoer aan te bieden in de app, maakt NS het voor reizigers makkelijker en sneller om duurzaam van deur tot deur te reizen.     

De elektrische deelfietsen van TIER zijn beschikbaar voor reizigers met een NS flex-abonnement. Ook zakelijke reizigers met een NS business card kunnen de fietsen huren via de NS-app. De fietsen zijn te vinden in Utrecht, Bunnik, Odijk, Nieuwegein, Maarssen, Eindhoven en Veldhoven. Met de TIER-fietsen kunnen reizigers van de stad naar hun bestemming, waaronder het station, reizen en andersom.

Reizigers kunnen in de NS reisplanner een reis plannen met de fietsen van TIER. Ook kan een reiziger in de NS-app met de functie In de buurt zien waar dichtbij een deelfiets van TIER staat en vervolgens een fiets boeken. Dat gaat eenvoudig door in de NS-app op Start mijn rit te klikken. Beëindigen van de huur gaat op dezelfde manier, door de fiets in een van de parkeerzones terug te plaatsen en af te melden in de NS-app. Alle gemaakte ritten zijn vervolgens terug te zien op de maandelijkse NS-factuur.  

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.