Ads Top

Geen treinverkeer rondom FC Twente – FC Utrecht

Zondag 18 augustus is er rondom FC Twente – FC Utrecht geen treinverkeer mogelijk van en naar station Enschede Drienerlo, het treinstation bij De Grolsch Veste. Er kan bovendien geen vervangend vervoer worden aangeboden door de NS. Door deze situatie is FC Twente genoodzaakt haar supporters te adviseren met alternatief vervoer naar de wedstrijd af te reizen.
Dit is het gevolg van grootschalige werkzaamheden die plaatsvinden aan het spoor in Enschede. Aangezien er voor en na de wedstrijd FC Twente – FC Utrecht te veel personen in zeer korte tijd moeten worden vervoerd, kan er door de NS geen vervangend vervoer voor FC Twente supporters worden aangeboden. Het inzetten van tientallen extra bussen zou een chaotische verkeerssituatie rondom het stadion veroorzaken.
Er wordt een grote verkeersdrukte verwacht op de Hengelosestraat en in de omgeving van het stadion. Supporters wordt geadviseerd tijdig af te reizen naar De Grolsch Veste en rekening te houden met extra reistijd. Het stadion is vanaf 1,5 uur voor de wedstrijd geopend voor publiek. De Fanstore en supportershome De Kantine zijn 2,5 uur voor de wedstrijd geopend.
FC Twente is genoodzaakt haar supporters door deze situatie te adviseren met alternatief vervoer naar de wedstrijd te komen. FC Twente verzoekt iedereen zoveel mogelijk te voet of met de fiets te komen. Fietsen kunnen worden gestald in de directe omgeving van het stadion.
Supporters die besluiten met de auto af te reizen naar De Grolsch Veste, maar niet in bezit zijn van een parkeerkaart, wordt geadviseerd te parkeren op het terrein van Universiteit Twente, waar parkeergelegenheid beschikbaar is. Vanaf daar is een gratis buspendeldienst beschikbaar naar De Grolsch Veste. Ook na de wedstrijd is deze pendeldienst beschikbaar. Parkeren van auto’s is alleen toegestaan op de daarvoor aangegeven parkeerplaatsen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.