Ads Top

OVMiles start voor alle RET reizigers

OVMiles start na een testperiode vanaf 20 januari 2014 voor alle RET reizigers. Met de komst van OVMiles hebben alle inwoners uit de regio Rotterdam, die gebruik maken van het openbaar vervoer van de RET, toegang tot korting en extra’s bij 22 Rotterdamse partners zoals Blijdorp, Euromast, Feyenoord, Hotel New York, ss Rotterdam, Spido en museum Boymans van Beuningen.

Het enige dat de reiziger hoeft te doen om Miles te sparen is reizen met z’n OV-chipkaart. Hoe meer kilometers een reiziger reist met de RET, hoe meer Miles hij spaart. Deelname aan het programma is gratis.

OVMiles werd in november en december 2013 succesvol getest onder reizigers. In totaal meldden 5.500 reizigers zich aan als tester. De RET selecteerde vervolgens 2.500 reizigers als eerste OVMiles gebruikers.

Bijna 90 procent van deze gebruikers gaf aan OVMiles aan te raden bij anderen en 72,5 procent geeft OVMiles een rapportcijfer 7 of hoger.

De Miles kunnen via de speciale site www.ovmiles.nl of direct bij een deelnemend bedrijf worden gebruikt voor korting of extra’s zoals een cadeautje of een exclusieve rondleiding. Daarnaast worden reizigers die gekozen hebben voor een reis met het OV naar de OVMiles-partners regelmatig met een extraatje beloond. De RET en deelnemende bedrijven organiseren speciale aanbiedingen en winacties, via website en mailings.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.