Ads Top

Voorjaarskorting op Europese treinvakantie met InterRail

Van 1 februari tot en met 31 maart kunnen InterRailers Europa nog voordeliger ontdekken. Op alle InterRail Global Passes, waarmee kris kras door Europa gereisd kan worden, wordt 15 procent korting gegeven. Deze korting geldt voor alle leeftijden en zorgt voor extra aantrekkelijke tarieven. Het kortingstarief kan gebruikt worden voor treinreizen tot half juni.

Een InterRail Global Pass biedt de mogelijkheid om in 30 Europese landen per trein te reizen, van Scandinavië tot in Turkije. De passen zijn te koop met een geldigheid van vijf dagen tot een maand. Met een InterRail Pass heeft een reiziger de vrijheid om een eigen reisplan samen te stellen en zelfs onderweg zonder probleem van reisplan te veranderen.

De populariteit van reizen per trein door Europe groeit. De omzet voor 2013 van de InterRail Global Pass is met 7,6 procent gestegen ten opzichte van 2012. Het totaal aantal InterRail reizigers bereikte ruim 220.000 in hetzelfde jaar.

Ter voorbereiding van en tijdens de reis is er een handige offline Rail Planner App beschikbaar. Deze InterRail App biedt dienstregelinginformatie en ook informatie over aanvullende kortingen die je als InterRail Pass houder krijgt. De Rail Planner App is gratis en beschikbaar voor iOS en Android smartphones.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.