Ads Top

Gunning OV-concessie Haarlem-IJmond aan Connexxion blijft in stand

De provincie Noord-Holland heeft besloten dat de op 20 januari 2015 gegunde OV-concessie Haarlem-IJmond voor de periode 2016-2025 in stand wordt gelaten door het geven van een aanvullende motivatie aan de bezwaarmakers. De bezwaren, die ontvankelijk zijn verklaard, waren ingediend door EBS en Syntus aan wie niet gegund was.

De Hoor- en adviescommissie (HAC) van de provincie Noord-Holland heeft in een drietal zittingen de bezwaren van EBS en Syntus behandeld, Connexxion als belanghebbende gehoord en de provincie gelegenheid gegeven om te reageren op de  bezwaren.

De rode draad in de HAC-adviezen is dat de motivering van de gegeven beoordeling nader moet worden toegelicht, en dat de provincie deze motivering in bezwaar nu ook heeft gegeven. Hiermee blijft het besluit tot gunnen aan Connexxion inhoudelijk in stand.

EBS en Syntus kunnen binnen zes weken na de verzending, uitreiking of publicatie van dit besluit schriftelijk beroep instellen bij het College van Beroep voor het bedrijfsleven (CBb), te Den Haag.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.