Ads Top

Jouw verlopen OV-chipkaart is geld waard!

Onlangs is Translink (het bedrijf achter de OV-chipkaart) de Jouw geld telt actie gestart! Translink roept met deze actie iedereen op om OV-chipkaarten die al langer dan een jaar zijn verlopen op te sturen naar Translink.

Veel mensen weten niet dat je het geld dat op een verlopen OV-chipkaart staat, kunt terugvragen. Met de Jouw geld telt actie wil Translink reizigers hiervan op de hoogte brengen. Je kunt je kaart gemakkelijk opsturen en kiezen of je het geld zelf wilt ontvangen of dat je het wilt doneren aan een goed doel. Hoe je dit doet en meer informatie over deze actie vind je hier!

Vanaf het moment dat er in 2004 voor het eerst met de OV-chipkaart werd gereisd tot nu, zijn er heel wat OV-chipkaarten verlopen. Op veel van die verlopen kaarten staat nog geld wat teruggevraagd kan worden. Dus doorzoek je huis, kijk in de keukenla of check een oude portemonnee en lever de kaarten, die langer dan 1 jaar verlopen zijn, in bij Translink.Ontvang het geld dat nog op de kaart staat terug of doneer aan het goede doel.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.