Ads Top

Werkzaamheden aan het spoor bij Gouda

Van donderdag 13 juli tot en met zondag 23 juli werkt ProRail rond Gouda aan het spoor. Daardoor is de dienstregeling van, naar en via Gouda in die periode aangepast. Daarnaast zet NS verschillende keren bussen in. Op 22 en 23 juli is er helemaal geen treinverkeer mogelijk van, naar en via Gouda. Reizigers moeten rekening houden met een extra reistijd en drukte.

Helaas heeft ProRail onlangs moeten besluiten om de werkzaamheden tussen 17 en 21 juli uit te stellen vanwege tekorten aan personeel en materialen. Voor NS is het niet meer mogelijk de treindienst alsnog te herstellen. Personeel- en materieelplanning zijn al gemaakt en niet meer terug te draaien, zonder dat dit effect heeft op de dienstregeling in de rest van het land. Daarom rijden er in deze periode bussen in plaats van treinen tussen Gouda en Den Haag Ypenburg.

Tijdens de werkzaamheden adviseren we reizigers tijdig hun reis van deur tot deur te plannen in de NS-App of op ns.nl omdat sommige treinen op andere tijden vertrekken of niet rijden. Het kan ook zijn dat treinen vanaf een ander perron vertrekken.

22 en 23 juli
In het weekend van 22 en 23 juli is station Gouda niet bereikbaar per spoor. Reizigers kunnen gebruik maken van een omreisroute of NS-bussen. Reizigers kunnen op deze pagina terecht voor meer informatie over alternatieve reismogelijkheden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.