Ads Top

Duurzame cadeautjes bij de NS Upcycle Shop

Reizigers, cadeautjeszoekers en treinfanaten kunnen hun hart weer ophalen in de NS Upcycle Shop op Utrecht Centraal. Van maandag 30 oktober tot en met zondag 12 november is de pop-up store te vinden in de stationshal. De populaire winkel is dit jaar een extra week open. In de shop vind je allerlei duurzame cadeautjes en collector items van hergebruikt NS-materiaal.

Van oude bekleding van treinstoelen kun je namelijk prima tassen en schoenen maken. En oude reisinformatieborden krijgen een tweede leven als dienstblaadje of een tafeltennisbatje. Elk product is uniek.

NS werkt samen verschillende duurzame ondernemers om van oude treinonderdelen weer nieuwe producten te maken, zoals de populaire notitie- en memoblokjes. Ze zijn gemaakt van de gele reisinformatieborden en hebben nu een dunnere, buigbare kaft. De informatieborden worden namelijk dunner geproduceerd, zodat er minder grondstoffen nodig zijn. Van diezelfde reisinformatieborden zijn vogelvoederstations gemaakt die je op je raam kunt plakken nu het weer kouder is. Daarnaast zijn er ook de NS Home slippers & Home Locomotion Slippers van OML fashion. Met een heerlijk zachte binnenkant die je voeten lekker warm houden. En voor de fanatieke lezers is er een mooie gele boekenlegger gemaakt van de reisinformatieborden. De tassencollectie van Fraenck is uitgebreid met weekendtassen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.