Ads Top

Werkzaamheden Rotterdam Centraal over de helft

Op Rotterdam Centraal is ProRail halverwege met de werkzaamheden om in 2024 meer treinverkeer mogelijk te maken. Men vervangt sporen en wissels en verlengt perrons. Dit gaat tot 4 december duren.

Aan de oostkant van het station wordt perron 9 verlegd, aan de westkant perron 11 en 12. Aan deze kant van het station vervangt men ook wissels en sporen en werkt men aan bovenleiding en treinbeveiliging.

Om het werk uit te kunnen voeren sluit ProRail tussen 23 oktober en 4 december enkele sporen af. In de weekenden van 25 en 26 november en 2 en 3 december sluit men alle sporen af vanwege de testwerkzaamheden. Het station en de meeste winkels op het station zijn dan gewoon open.

Tot en met zondag 3 december is het treinverkeer van, naar en via Rotterdam Centraal aangepast. Sommige treinen vertrekken op andere tijden of vanaf een ander perron. NS zet op een aantal momenten bussen in. In de weekenden van 25 en 26 november en 2 en 3 december is er geen treinverkeer mogelijk van en naar Rotterdam Centraal. Je kunt dan gebruik maken van NS-bussen of het RET-metronet. Houd rekening met extra reistijd, overstappen,

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.