Ads Top

IJspret tussen de treinen

Het Spoorwegmuseum wordt in de kerstvakantie weer betoverend mooi. Tijdens Winter Station krijgt het hele museum een metamorfose, de winterse gezelligheid spat er vanaf. 

Ook dit jaar kunnen tijdens Winter Station de ijzers weer uit het vet, tussen de prachtige oude treinen van het Spoorwegmuseum ligt een echte ijsbaan. Dit jaar is reserveren voor Winter Station verplicht, gratis reserveren kan vanaf nu via de website.

De grote publiekstrekker van Winter Station is de ijsbaan. Hoe bijzonder is het om op de schaats langs reusachtige treinen te glijden? Schaatsen zijn gratis te leen, maar neem wel je eigen handschoenen mee. Voor de kleintjes is er een apart krabbelbaantje met rekjes. Natuurlijk ontbreekt de koek en zopie niet, geniet van de sfeer met een glas glühwein of een kopje snert.

Niet alleen de ijsbaan en de aankleding zorgen voor een warme wintersfeer, dagelijks is er live-muziek of zijn er andere optredens. In de Expo draait de antieke carrousel weer zijn rondjes, buiten kun je marshmallows roosteren boven speciale gashaarden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.