Ads Top

Dassenburcht bij Boxtel wordt verwijderd, veel minder treinen op vrijdag

ProRail voert vrijdag 22 december de laatste werkzaamheden uit om de dassenburcht bij Boxtel te verwijderen en het spoortalud te herstellen. Deze werkzaamheden konden tot nu toe plaatsvinden terwijl de treinen bleven rijden, maar om het spoortalud weer te herstellen is het noodzakelijk drie van de vier sporen tussen Boxtel en Eindhoven buiten dienst te nemen. 

Daarom rijden er vrijdag veel minder treinen tussen Tilburg-Boxtel-Eindhoven en ’s-Hertogenbosch-Boxtel-Eindhoven. NS zet bussen in. Reizigers moeten rekening houden met extra reistijd en drukte. We adviseren de NS Reisplanner te raadplegen voor vertrek.

Als gevolg van de werkzaamheden is het treinverkeer aangepast tussen vrijdagochtend 07:00 uur en zaterdagochtend 06:50 uur.

De Sprinter tussen Tilburg Universiteit en Eindhoven v.v. rijdt niet. Er rijden stopbussen tussen Tilburg en Boxtel en Eindhoven en Boxtel.
De Sprinter tussen ’s-Hertogenbosch en Deurne v.v. rijdt niet tussen Boxtel en Eindhoven. Er rijden stopbussen tussen Eindhoven en Boxtel.
Er rijden geen Intercity’s tussen ’s-Hertogenbosch en Eindhoven v.v. Tussen ’s-Hertogenbosch en Eindhoven rijden snelbussen.
De Intercity Den Haag - Breda – Tilburg – Eindhoven v.v. blijft rijden.
De nachttreinen tussen Eindhoven en Rotterdam v.v. blijven rijden.
De nachttreinen tussen Eindhoven en ’s-Hertogenbosch rijden niet. Er rijden snelbussen.
Dassenburcht

Meer informatie over het verwijderen van de dassenburcht is hier te vinden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.