Ads Top

Zondag aanstaande geen treinen Rotterdam-Schiphol

Vanwege grootschalige werkzaamheden van ProRail aan het spoor bij de stations Rotterdam Centraal, Leiden Centraal en Schiphol Airport rijden er op zondag 3 december geen treinen tussen deze stations.

Vanwege dezelfde werkzaamheden kan er ook geen Intercity direct rijden over de hogesnelheidslijn tussen Amsterdam en Rotterdam. NS adviseert reizigers die toch tussen Rotterdam Centraal en Schiphol Airport of Amsterdam willen reizen om te kijken naar alternatief vervoer.

NS vindt het erg vervelend dat reizigers zo forse hinder ervaren van deze werkzaamheden. Er is zondag weliswaar een omreisroute - met metro, trein en meerdere keren overstappen - mogelijk, echter heeft deze een fors langere reistijd van ongeveer anderhalf uur. Maandag zijn de werkzaamheden afgerond en rijdt NS weer de gebruikelijke dienstregeling.

Vanwege de werkzaamheden rijden er dit weekend ook geen treinen van Eurostar naar Londen en Parijs. De Intercity Brussel rijdt dit weekend alleen tussen Breda en Brussel. Vanwege werkzaamheden in België stopt deze niet in Antwerpen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.