Ads Top

RET en Feyenoord intensiveren historische samenwerking

Vanaf vandaag is drie uur voor en na de thuiswedstrijden van Feyenoord het reizen in alle tram- en buslijnen van de RET op vertoon van een seizoen- of wedstrijdkaart voor de Feyenoord supporter gratis. Dit is een van de afspraken uit het partnercontract dat de directies van Feyenoord en RET vandaag officieel tekenden.
Het bereikbaar houden van de Kuip is al ruim 75 jaar een gezamenlijke taak voor Feyenoord en RET. Door een nauwere samenwerking stimuleren beide partijen het gebruik van het openbaar vervoer naar de Kuip. 'Wij willen ons vervoer steeds beter afstemmen op specifieke situaties en behoeften. Deze intensievere samenwerking met Feyenoord lag daarom voor de hand. Met deze service zijn de voetbalsupporters van Feyenoord niet alleen "aardig" maar ook "betaald" onderweg. Daarom is het partnership ook in het belang van de RET, want het massale zwartrijden behoort hiermee tot het verleden. De reis is al betaald voor deze supporters.' aldus Pedro Peters, algemeen directeur RET.
Feyenoord-directeur Gudde is blij met de uitbreiding van de samenwerking: `Doordat supporters voortaan dus gratis naar de wedstrijden kunnen reizen wordt het voor nog meer mensen aantrekkelijk de tram te nemen. Want het is voor de meeste mensen voortaan dus behalve de snelste ook de goedkoopste manier om het stadion te bereiken. Een prima zaak voor onze trouwe achterban lijkt me'.
e samenwerking behelst meer dan het aanbieden van gratis OV voor- en na de thuiswedstrijden. Gezamenlijk dragen beide partijen de verbondenheid met de regio uit. Zo heeft Feyenoord zich verbonden aan de Aardig Onderweg Awards door de inzet van Gerard Meijer als ambassadeur en worden elkaars communicatiekanalen intensiever ingezet. Binnenkort zien reizigers op beeldschermen in de bus en op de metrostations met enige regelmaat uitingen van Feyenoord, maar ook uitzendingen van Feyenoord TV. Op deze manieren zijn beide partijen nu en in de toekomst aardig onderweg voor de supporters in de regio Rotterdam!
Het gratis vervoer is alleen geldig op vertoon van een seizoen- of wedstrijdkaart, in alle RET tram- en buslijnen, 3 uur voor- en na de thuiswedstrijden van Feyenoord. Deze regeling geldt voor de vriendschappelijke openingswedstrijd, wedstrijden in de Eredivisie en de KNVB beker (exclusief finale) en wedstrijden in de UEFA competities, onder de volledige verantwoordelijkheid van Feyenoord in Stadion Feijenoord.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.