Ads Top

Nieuwe vervoerder in Noordwest-Overijssel

Omdat in 2014 de contracten met twee vervoerders van de Regiotaxi aflopen, hebben provincie Overijssel en de betrokken gemeenten het vervoer in Noordwest-Overijssel en in Salland opnieuw aanbesteed. Dit leverde twee nieuwe vervoerders op.

In Salland vervangt vervoersbedrijf Willemsen de Koning vanaf 1 januari 2015 TCR. Op 1 september 2014 is Connexxion Taxi Services gestart in Noordwest-Overijssel. Zij rijden met andere taxi's en andere chauffeurs, maar u krijgt nog steeds service op maat.

Connexxion Taxi Services rijdt met nieuwe personenwagens en bussen met een lage CO2 uitstoot. "Deze hebben een lage instap en zijn dus rolstoel toegankelijk", vertelt Leo Adelaar van Connexxion Taxi Services in Zwolle.

"En natuurlijk zijn onze voertuigen herkenbaar aan het logo van Regiotaxi Noordwest-Overijssel. Voor de reiziger verandert er verder niets. We leveren dezelfde diensten als het vorige vervoersbedrijf. OV-reizigers kunnen gebruikmaken van de Regiotaxi als er geen reguliere openbaar vervoer verbinding is. Daarnaast bieden we aanvullend vervoer voor mensen met een Wmo-indicatie."

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.