Ads Top

2015 Taxi en 'openbare auto' centraal in Rover-symposium

Auto- en taxivervoer staat steeds vaker in de aandacht binnen de wereld van OV: met de komst van de flexibus, de haltetaxi en diensten als UberPOP lijkt de ‘openbare auto’ steeds vaker een aanvulling op het openbaar vervoer.  Daarom organiseert Rover op vrijdag 27 maart het symposium ‘Van portier tot portier’ vanaf 13:30 uur bij Connexxion in Hilversum.

Is flexibiliteit, kleinschaligheid en vraagsturing de toekomst van het OV? Wat kunnen auto en OV voor elkaar betekenen? Onder meer deze vragen staan centraal tijdens het symposium dat zal gaan over ontwikkelingen als deelauto’s, taxibussen, het Hopper-project, UberPOP en de taxibranche. 

Aan het woord komen onder meer Connexxiondirecteur Bart Schmeink, hoogleraar vervoerbeleid Bert van Wee, MyWheels-directeur Ronald Haverman, programmaleider Natuur & Milieu Anouk Florentinus en diverse sprekers uit de taxibranche. Uiteraard is er ruimte voor debat met sprekers en toehoorders.

Het symposium wordt mede mogelijk gemaakt door Connexxion en kan gratis bijgewoond worden. Wel geldt vol = vol, daarom worden geïnteresseerden verzocht zich vooraf aan te melden. Pogramma bekijken en aanmelden kan via deze link.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.