Ads Top

P+R Breukelen vernieuwd en uitgebreid

Vanaf 23 april zijn de drie vernieuwde P+R-terreinen bij station Breukelen in gebruik. De uitbreiding van 365 naar 600 plaatsen lost het tekort aan parkeerplaatsen op en maakt de overstap op trein en bus aantrekkelijker.
 
In de ochtend- en avondspits vertrekt er vier keer per uur een Sprinter richting Utrecht en Amsterdam v.v. Buiten de spits rijden deze Sprinters twee keer per uur. Richting Woerden/Rotterdam rijdt twee keer per uur een Sprinter.

De vernieuwde en uitgebreide P+R Breukelen omvat drie goed ingerichte parkeerterreinen met totaal 600 parkeerplekken, invalidenparkeerplaatsen, laadpalen voor elektrische auto's en een voetgangersbrug naar het station. De parkeerlocaties zijn nu zodanig gespreid dat het verkeer vanaf de westkant aan de westkant kan blijven en verkeer vanaf de oostkant aan de oostkant.

Bij het nieuwe parkeerterrein bij de molen, is een Toeristisch Overstappunt (TOP) aangelegd met een laadpaal voor e-bikes en een informatiezuil met toeristische fiets- en wandelroutes die op dit punt starten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.