Ads Top

Stem op het beste idee voor het Fietspad van de Toekomst

Ruim 208 particulieren en bedrijven hebben hun idee ingezonden voor Het Fietspad van de Toekomst. Een onafhankelijke jury heeft de beste en meest kansrijke ideeën genomineerd. Nu is het woord aan jou! Wie wordt de winnaar van de publieksprijs voor particulieren? Bekijk de nominaties op fietspadvdtoekomst.nl, breng jouw stem uit én maak kans op een unieke prijs! De publieksstemming is geopend van woensdag 19 februari tot en met vrijdag 6 maart.

In december 2019 lanceerde de provincie Utrecht de prijsvraag Het Fietspad van de Toekomst. Hiermee kregen bedrijven en particulieren de kans ideeën aan te dragen om het fietsen aantrekkelijker te maken. De ingezonden plannen lopen uiteen van ongekend creatief tot bijzonder praktisch en direct haalbaar! Op basis van onder meer originaliteit, veiligheid, duurzaamheid en uitvoerbaarheid heeft de jury een voorselectie gemaakt.

Het Fietspad van de Toekomst ligt tussen Utrecht Science Park en Wageningen. De provincie ziet dit traject als experimenteerruimte voor fietsinnovaties. Zo worden momenteel zonnepanelen in het fietspad aangebracht.

De feestelijke prijsuitreiking - voor zowel particulieren als bedrijven - vindt plaats op maandag 9 maart 2020 van 16.00 tot 17.30 uur in cultuur- en congrescentrum Antropia te Driebergen. Kom je uit de regio en wil je bij de prijsuitreiking aanwezig zijn? Stuur dan een mail naar: info@fietspadvdtoekomst.nl.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.