Ads Top

'Samen houden we Rotterdam bereikbaar’

De RET, gemeente Rotterdam, Rotterdam Ahoy en de deelvervoerders Check, Donkey Republic, felyx en GO Sharing werken vanaf vandaag samen om Rotterdam bereikbaar te houden. OV-reizigers in Rotterdam worden door de RET en Ahoy actief gewezen op het gebruik van deelvervoer: fietsen, e-bikes en elektrische scooters. De deelvervoerders stemmen het aanbod af op drukke punten in het OV.

Op drukke punten in het openbaar vervoer is door de gemeente ruimte gemaakt voor extra aanbod van deelvervoer. De vier deelvervoerders zorgen hier voor voldoende aanbod van hun fietsen en e-bikes (Donkey Republic) en elektrische scooters (Check, felyx en GO Sharing).

De RET wijst reizigers er actief op: maak eens gebruik van ander deelvervoer, om je reis te vervolgen. Dit doet de RET onder meer via pictogrammen op de grotere metrostations, digitale schermen, social media en www.ret.nl/bereikbaar. Ook Rotterdam Ahoy communiceert actief over ParknBike: voor vier euro parkeer je een dag je auto en heb je de beschikking over een deelfiets/e-bike of elektrische scooter om je weg te vervolgen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.