Ads Top

Sterke groei voor E-bike to go

E-bike to go, de grootste aanbieder van e-bike abonnementen van Nederland, maakte in 2019 een indrukwekkende groei door. De omzet groeide met maar liefst 250 procent naar 1,15 miljoen en het bedrijf draaide voor het eerst break-even.

E-bike to go bedient duizenden consumenten en zakelijke gebruikers die een elektrische fiets rijden door middel van een maandelijks opzegbaar abonnement, waar ook onderhoud en service bij is inbegrepen. De marktleider kan onder andere multinationals en foodbedrijven tot de klantenkring rekenen.

Er werd in 2019 een recordaantal van 420.000 elektrische fietsen verkocht in Nederland, waarmee 70 procent van de totale omzet in de fietsenmarkt van de verkoop van e-bikes komt. Om aan deze grote vraag van consumenten te kunnen voldoen richt e-bike to go zich dit jaar op uitbreiding van de distributie door meer fysieke winkels en pick-up points te openen.

E-bike to go opent de komende tijd dan ook meer fysieke pick-up points, waar abonnementen kunnen worden afgesloten en klanten terecht kunnen voor reparaties en het ophalen van hun fiets

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.