Ads Top

Nieuwe R-net lijnen tussen Leiden-Katwijk-Noordwijk geopend


Reizigers tussen Leiden, Katwijk en Noordwijk kunnen nu tot zes keer per uur met de nieuwe R-net lijnen 430 en 431 reizen. De nieuwe R-net corridor werd op 21 mei digitaal geopend.

Wie met de bus gaat tussen Leiden, Katwijk en Noordwijk reist voortaan sneller en een stuk comfortabeler. Met een druk op de knop openden gedeputeerde Floor Vermeulen, bestuurder Arno van Kempen (Regio Holland Rijnland), wethouder Ashley North (Leiden), wethouder Rien Nagtegaal (Katwijk) en wethouder Roberto ter Hark (Noordwijk) digitaal de nieuwe R-net lijnen tussen Leiden-Katwijk-Noordwijk.

De nieuwe R-netroutes dragen bij aan de bereikbaarheid van Leiden, Katwijk en ESA/Estec in Noordwijk. De bussen van lijn 430 en 431 zijn snel en rijden tot 6 keer per uur, waardoor reizigers een kortere wachttijd hebben en daardoor sneller op hun eindbestemming zijn. Vervoerder Arriva rijdt de R-net lijnen tussen Leiden, Katwijk en ESA/Estec in Noordwijk met bussen in de herkenbare rood-grijze R-net uitstraling. Kijk voor de dienstregeling op www.arriva.nl/rnet(verwijst naar een andere website).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.