Ads Top

Stella Fietsen opent in maand tijd vijf nieuwe filialen

Een flinke uitbreiding bij Stella Fietsen, want de e-bikespecialist met expansie in BelgiĆ« en Duitsland heeft in een maand tijd vijf nieuwe filialen geopend. Ook is het bestaande E-bike Servicecenter in Alkmaar een ophaallocatie voor Stella-e-bikes geworden, de tweede in het land.  
 
Begin april openden drie zogenoemde E-bike Servicecenters de deuren, in respectievelijk Groningen, Leiden en Amsterdam. In zo’n servicecenter kun je als Stella-bezitter op afspraak langskomen voor een onderhoudsbeurt aan je e-bike en wordt op vakkundige wijze service verleend door middel van reparaties en de montage van accessoires. Daarnaast is er een ruim assortiment aan fietsonderdelen, onderhoudsmiddelen en accessoires.

Ook zijn er twee E-bike Testcenters bijgekomen, in Amsterdam en in Emmen, waar je terecht kunt voor de nieuwste e-bikes en accessoires en het maken van een proefrit.

Verder is, naast de bestaande ophaallocatie bij de E-bikefabriek in Nunspeet, nu ook het E-bike Servicecenter in Alkmaar voorzien van een ophaalservice. Klanten kunnen hier hun bestelde e-bike, nadat die naar wens is afgesteld, meteen meenemen. Je vindt de ophaallocatie aan de Diamantweg 11c.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.