Ads Top

Trams rijden andere route vanwege werkzaamheden Stationsplein


Van maandag 3 mei tot en met woensdag 20 oktober 2021 rijden trams een andere route vanwege werkzaamheden aan de oostkant van het Stationsplein.

In een groot werkgebied van de Middentoegangsbrug tot en met de Kamperbrug werkt de gemeente onder andere aan de aanleg van nieuwe tramsporen en –haltes. Dit hoort bij het project De Entree.

De werkzaamheden hebben gevolgen voor het verkeer en de routes en haltes van de trams. Dit zijn de belangrijkste veranderingen:

Tram 24 en 26
De trams rijden van 3 mei tot en met 20 oktober 2021 via de westkant van het Stationsplein. Lijn 24 stopt van 7 juni tot en met 30 oktober tijdelijk op de Prins Hendrikkade bij Hotel Victoria. Tram 26 stopt aan de IJzijde. Kijk voor meer informatie over de gewijzigde routes op gvb.nl.

Metro-ingang oost
De metro-ingang aan de oostkant van het Stationsplein is afgesloten.

Fietsenrekken
De fietsenrekken tussen de Kamperbrug en de Odebrug zijn aan beide kanten van het water verwijderd. Fietsparkeren kan aan de westkant van het stationsgebied op de Prins Hendrikkade of in de fietsflat. Aan de oostkant kan dat tijdelijk op de Prins Hendrikkade aan de waterkant tegenover de Sint Nicolaaskerk en bij de Odebrug.

Looproute
Er is over Stationsplein oost alleen een looproute aan de waterkant. De Kamperbrug is van 16 juli tot en met 22 augustus ook afgesloten voor voetgangers.
Meer weten

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.