Ads Top

11 December start in Amsterdam de nieuwe dienstregeling voor 2023

Op zondag 11 december start de nieuwe dienstregeling voor 2023 van GVB. Bijna alle routes, vertrektijden en frequenties blijven hetzelfde als de afgelopen periode voor de trams, bussen, metro's en veerponten. Wij hebben de wijzigingen voor je op een rijtje gezet.

Deze wijzigingen hebben vooral te maken met werkzaamheden die starten of zijn afgerond op de routes.

Vanaf 9 januari 2023 wordt een nieuwe veerpontverbinding in gebruik genomen. De F9 Zeeburgereiland - Sporenburg is uitsluitend voor voetgangers en (brom)fietsers en vaart dagelijks.

Door werkzaamheden heeft nachtbus N82 een tijdelijke routewijziging: vanaf de Bos en Lommerweg rijdt de nachtbus via de Hoofdweg en de Jan Evertsenstraat naar eindhalte Nolensstraat. Op de route terug naar CS rijdt de nachtbus via de Haarlemmerweg en de Burg. de Vlughtlaan.

Vooralsnog blijven de nachtbussen met dezelfde frequentie rijden. Mogelijk komt daar in januari 2023 verandering in. Plan daarom altijd je reis op gvb.nl of via de GVB app.

Bij metrolijn 52 Noord naar Station Zuid is de dienstregeling aan het begin en einde van de dag aangepast voor een betere overstap op de trein naar Schiphol.

Vanaf zaterdag 24 december (onder voorbehoud van de werkzaamheden die afgerond worden) rijden tram 2, 12, 13 en 17 weer via de reguliere route over de Nieuwezijds Voorburgwal van en naar het Centraal Station.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.