Ads Top

Geen treinen ’s-Hertogenbosch-Boxtel en ’s-Hertogenbosch-Tilburg

Van dinsdag 18 juni tot en met zondag 23 mei werkt ProRail aan het spoor tussen ‘s-Hertogenbosch en Boxtel en ’s-Hertogenbosch en Tilburg. Daardoor rijden er in die periode geen treinen op beide trajecten. NS zet bussen in en adviseert reizigers om waar mogelijk om te reizen en voor vertrek de NS reisplanner op ns.nl of de NS-app te raadplegen. Reizigers moeten rekening houden met extra reistijd.

Een deel van de 'Groots met een zachte G' concerten van Guus Meeuwis in Eindhoven valt samen met deze werkzaamheden. Omdat er geen treinen rijden tussen Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch en Tilburg en ‘s-Hertogenbosch, kunnen er langere wachttijden ontstaan. Houdt rekening met grote drukte en overweeg, met name op onderstaande momenten tijdens de uitloop van het concert, alternatief vervoer te nemen.

Voor reizigers uit Eindhoven in de richting van Utrecht/Nijmegen en verder geldt: Uw reis duurt langer door deze werkzaamheden waardoor niet alle bestemmingen ’s nachts meer bereikbaar zijn. Bereid u goed voor en plan uw reis in de app.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.