Ads Top

RET introduceert de RET Alert App

RET introduceert de RET Alert App; de gratis app waarmee reizigers informatie over actuele verstoringen en omleidingen op het eigen, vaste traject kunnen ontvangen op hun smartphone of tablet. Zo weten reizigers waar ze aan toe zijn, nog vóór ze van huis vertrekken. Over welke route hij wordt geïnformeerd, of op welk tijdstip hij het RET Alert wilt ontvangen, dat bepaalt de klant zelf.
De reiziger selecteert de lijn(en), de dagen, en het tijdstip waarop hij het alert wil ontvangen. Zo kunnen reizigers iedere dag goed voorbereid de deur uit. De app is gemakkelijk te gebruiken en te downloaden via de App Store of Google Play.. Pedro Peters, algemeen directeur RET: “Een verstoring is op zich heel vervelend, maar helaas zijn storingen niet altijd te voorkomen. Daarom ben ik blij dat wij door deze app onze reizigers de mogelijkheid geven om nog vóór vertrek geïnformeerd te worden en bijvoorbeeld een alternatieve route te kiezen. Zo zijn onze reizigers beter geïnformeerd én kunnen ze aardig onderweg gaan met minder last van vertraging bij een verstoring.”
De RET Alert App is voor de RET ontwikkeld door Moop, ontwikkelaar voor mobiele applicaties en webservices. De app is aan een uitgebreide test onderworpen, eerst door RET-medewerkers en in de afgelopen maand door een groep externe gebruikers.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.