Ads Top

Nieuwe buslijn voor bedrijven rond A28 Zwolle

Vanaf maandag 15 december 2014 gaat tijdens de spits een nieuwe bus rijden, Lijn 10 Businessline. Lijn 10 Businessline is een co-creatie van werkgevers in Zwolle geclusterd aan de A28 afrit Centrum. De initiatiefnemers zijn Achmea, Deltion, Dimence Groep, Wehkamp, vervoerder Syntus en de provincie Overijssel en gemeente Zwolle. Het initiatief wordt ondersteund vanuit het programma Beter Benutten Zwolle Kampen Netwerkstad.

Op donderdag 11 december 2014 is lijn 10 Businessline officieel in gebruik genomen door gedeputeerde Gerrit Jan Kok, verantwoordelijk voor Bereikbaarheid, Openbaar vervoer en Financiën in Overijssel.

Reizen van en naar de werkplek met het openbaar vervoer wordt door deze lijn voor de medewerkers van Achmea, Deltion, Dimence Groep en Wehkamp sneller en gemakkelijker.

De bus rijdt vanaf 15 december aanstaande in de spits naast de reguliere buslijnen 1 en 9. De route loopt direct vanaf het station naar de haltes bij de betreffende bedrijven. De Businessline rijdt elk kwartier in de ochtend- en avondspits. In combinatie met de reguliere buslijnen 1 en 9 is hiermee voor de medewerkers van de bedrijven rond de A28 voldoende openbaar vervoer beschikbaar om vanaf 6.35 uur in de ochtend van het station naar kantoor te reizen en om ’s middags vanaf 15.59 uur weer terug naar het station te gaan.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.