Ads Top

Fietsenstalling verhuist tijdelijk naar achterkant van het station Hengelo

Iedereen die zijn of haar fiets parkeert in de buurt van het station: opgelet! De komende periode gaat er het nodige veranderen voor het fietsparkeren rondom het station. De huidige, tijdelijke stalling (zie afbeelding 1) op het stationsplein maakt plaats voor een nieuwe ‘fietsflat’, naast de ingang van de Europatunnel (afbeelding 3). Omdat de fietsenrekken van de huidige stalling nodig zijn om die fietsflat te maken, komt er aan de andere kant van het spoor (afbeelding 2) tijdelijk een fietsenstalling. Half maart 2016 kan iedereen zijn fiets kwijt in de vernieuwde fietsflat.

Op dit moment worden er bouwhekken geplaatst bij de huidige, tijdelijke stalling. Bovendien krijgen fietsers een waarschuwing dat de stalling gaat verdwijnen via waarschuwingsborden. In de week van 16 november (week 47) wordt de stalling gesloten en wordt de stalling afgebroken. BAM verwijdert de fietsen die er op dat moment nog in staan.

Aan de andere kant van het spoor wordt op dit moment een tijdelijke stalling gebouwd, zodat fietsers hier hun fiets veilig kunnen stallen. Deze stalling blijft open tot de week van 12 maart 2016 (week 12). Fietsers worden ook hier ruim op tijd gewaarschuwd: in de week van 15 februari 2016 (week 7) komen er waarschuwingsborden om fietsers erop te attenderen dat de stalling gaat sluiten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.