Ads Top

Bus 75 vanaf vandaag over nieuwe busbaan tussen IJmuiden en Haarlem

Na een feestelijke opening van de nieuwe busbaan HOV Velsen afgelopen zaterdag kunnen vanaf vandaag alle reizigers met buslijn 75 over de splinternieuwe busbaan rijden. Deze lijn wordt vanaf 3 september 2017 vervangen door R-net lijn 385.

HOV Velsen staat voor frequent, comfortabel en betrouwbaar busvervoer. Naast een nieuwe dienstregeling worden met de komst van HOV Velsen ook 3 nieuwe haltes geopend: IJmuiden Briniostraat, IJmuiden Stadsschouwburg en Driehuis Westerveld. Bovendien stopt lijn 75 vanaf 2 april weer bij de haltes Marktplein en Plein 1945 in IJmuiden. Er vervallen ook haltes per 2 april: lijn 75 stopt niet meer bij de haltes IJmuiden Driehuis Waterloolaan en Driehuis v.d. Vondellaan. Ook vervallen de tijdelijke haltes IJmuiden Merwedestraat en IJmuiden Zeeweg/Kievitlaan vanwege het einde van de omleiding in verband met de werkzaamheden aan de Lange Nieuwstraat.

In de zomermaanden, van 28 mei tot en met 2 september, rijdt lijn 75 helemaal door naar het strand van IJmuiden. Meer informatie over de nieuwe dienstregeling is binnenkort te vinden op www.connexxion.nl.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.