Ads Top

Directeur Ineke van der Werf neemt afscheid van Rover

Na ruim 20 jaar neemt Ineke van der Werf afscheid van Rover. Rover is onder haar leiding uitgegroeid tot de reizigersorganisatie voor openbaar vervoer.

Ineke van der Werf begon in 1996 haar carrière bij Rover: eerst als vrijwillig bestuurslid, later als kantoorcoördinator en sinds 2008 als directeur. In deze periode heeft zij de organisatie geprofessionaliseerd, het beleid van de vereniging met verve uitgedragen en samen met een hecht team van medewerkers de organisatie gevormd tot wat zij nu is.

Onder meer het dalende ledental van Rover, de veranderende mobiliteitswereld en de steeds grotere moeilijkheden bij het vinden van vrijwilligers, dwingen de vereniging tot een transitie en verjonging. Hiervoor is door bestuur, bureau en leden het afgelopen jaar een nieuwe beleidskoers bepaald die de komende jaren invulling moet krijgen. Bestuur, medewerkers en directeur krijgen hierin een andere rolverdeling. Een nieuwe directeur wordt hierin het boegbeeld en zal een deel van de taken van de huidige voorzitter overnemen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.