Ads Top

Swapfiets introduceert 'Swapfiets for Business'

Swapfiets start in Nederland, Belgiƫ, Duitsland en Denemarken met Swapfiets for Business. Met het zakelijke fietsabonnement worden zowel werkgevers als medewerkers volledig ontzorgd.

Of het nu voor woon-werkverkeer is, voor afspraken buiten de deur of voor een hele groep vakkenvullers, met Swapfiets for Business hebben medewerkers altijd een werkende fiets voor een vast bedrag per maand. Het zakelijke fietsabonnement kent net als de particuliere Swapfiets geen aanschafkosten, geen borg en is flexibel opzegbaar, ook wanneer er medewerkers bijkomen of weggaan. Medewerkers hebben zo hun eigen Swapfiets en zijn er problemen, dan worden die bij het bedrijf, de medewerker thuis of in Ć©Ć©n van de Swapfiets winkels binnen een dag opgelost.

Met het zakelijke fietsabonnement voorziet Swapfiets in een toenemende vraag van werkgevers en medewerkers. Fietsen wordt zakelijk steeds populairder voor een hele grote groep mensen. Zeker in grote steden, waar inwoners en reizigers te maken hebben met parkeerproblemen, files en vervuilde steden door CO2-uitstoot. Ook de vitaliteit van medewerkers is een belangrijke reden om de fiets aan te bieden in de mobiliteitsmix.

Vanaf 1 januari 2020 zal het aantal zakelijke fietsers naar alle waarschijnlijk alleen maar toenemen, dan wordt de bijtelling op een zakelijke leasefiets 7 procent. Werknemers fietsen met die regeling voor ongeveer €0,90 per maand op een Swapfiets Original, voor 1,10 euro per maand op een Swapfiets Deluxe en voor 7 euro per maand op de nieuwe elektrische Swapfiets Power 7. De verwachting is dat het aantal mensen dat naar het werk fietst en de (lease)auto laat staan door de nieuwe regeling met 40 to 50 procent toeneemt vanaf 2020.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.