Ads Top

Krachtige rij-ervaring, grote actieradius

De Mi Electric Scooter Pro 2 van Xiaomi is speciaal ontworpen voor korte afstanden en haalt snelheden tot 25 kilometer per uur. Met slechts één keer opladen heeft de step een actieradius van 45 kilometer.

De 300 watt borstelloze DC-motor biedt genoeg vermogen om zonder moeite hellingen met een stijgingspercentage van 20 procent te beklimmen.

Dankzij de 8,5 inch luchtbanden is de step volgens de fabrikant goed bestand tegen slijtage en absorbeert hij schokken van hobbels op de weg. Het dubbele remsysteem biedt extra veiligheid en de reflector aan de voor-, achter- en zijkant en de krachtige 2 watt koplamp vergroten de zichtbaarheid om zowel de bestuurder als andere mensen op de weg te beschermen.

De Mi Electric Scooter Pro 2 is gemaakt van lichtgewicht materialen en weegt slechts 14,2 kilo. Het model is in minder dan drie seconden op te vouwen, waarna hij heel gemakkelijk overal mee naartoe kan.

De adviesprijzen van de Mi Electric Scooter Pro 2 en Mi Electric Scooter 1S zijn respectievelijk 499 en 399 euro. De lokale verkooppunten binnen de Benelux worden aangekondigd zodra het product verkrijgbaar is.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.