Ads Top

65-plus? Maak kennis met trein en bus

Wilt u met de bus of trein ergens naartoe? Maar doet u dat niet, omdat u reizen met het openbaar vervoer lastig vindt? Of omdat u niet weet hoe het werkt?

Dan zijn de OV-opstapdagen iets voor u. Er zijn twee OV-opstapdagen: op dinsdag 17 en donderdag 19 mei. Deze worden georganiseerd door de gemeente Delft, samen met de KBO en PCOB. U kunt op deze dagen (opnieuw) kennismaken met het openbaar vervoer.

Eerst krijgt u in Wijkcentrum de Vleugel informatie over de mogelijkheden van het openbaar vervoer in de regio. Daarna vertrekt u gezamenlijk met de bus naar het NS-station Delft. Hier krijgt u uitleg over de overstap van bus op trein en een korte rondleiding. De middag eindigt weer in Wijkcentrum de Vleugel.

Speciale OV-ambassadeurs zijn er de hele middag om uw vragen over het openbaar vervoer te beantwoorden. Na terugkomst in Wijkcentrum de Vleugel krijgt u een persoonlijk reisadvies. Met u bespreken ze de mogelijkheden om meer met het openbaar vervoer te reizen. En u kunt, als u wilt, een OV-chipkaart aanvragen.

Het programma op 17 en 19 mei in Wijkcentrum de Vleugel duurt van 13.00 uur tot ongeveer 17.00 uur. Toegang is gratis en koffie met wat lekkers zijn inbegrepen. U kunt zich aanmelden via telefoonnummer 076 - 513 66 99. U kunt dit nummer bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur. Deelname is op volgorde van aanmelding.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.