Ads Top

Laatste fase werkzaamheden Amersfoort

De afgelopen twee weken was station Amersfoort weer deels bereikbaar, maar het derde weekend van augustus ligt het station er weer even uit. ProRail gaat dan bezig met de laatste werkzaamheden aan het spoor. Voor reizigers betekent dit het volgende:

Vanaf station Amersfoort rijdt een stopbus naar Baarn en Amersfoort Schothorst en een snelbus naar Apeldoorn. Deze vertrekken op Amersfoort vanaf het P+R terrein.
Reizigers tussen Utrecht Centraal en Amersfoort kunnen met de trein naar Driebergen-Zeist. Vanaf daar rijdt een snelbus naar Amersfoort.
Reizigers tussen Utrecht Centraal en Zwolle kunnen omreizen via Almere. De rechtstreekse intercity tussen Zwolle en Utrecht rijdt om via Almere. Daardoor is geen overstap nodig.
Reizigers tussen Utrecht Centraal en Deventer kunnen omreizen via Arnhem Centraal.
Reizigers tussen Twente en Amsterdam Centraal/Schiphol kunnen omreizen via Zwolle.
Er vertrekt vier keer per uur een trein vanaf Amersfoort Schothorst naar Zwolle.
Tussen Amersfoort en Ede-Wageningen rijdt de stopbus van RRReis.
NS vraagt reizigers om kort voor vertrek de NS Reisplanner te raadplegen. Reizigers moeten rekening houden met extra reistijd of vaker overstappen. Meer informatie is te vinden op ns.nl/beterereis.

Deze zomer hebben veel werkzaamheden aan het spoor plaatsgevonden in het land. Ook de komende weken vinden er nog regelmatig werkzaamheden plaats. Reizigers hebben daardoor helaas vaker last van hinder. Klik hier voor meer informatie over de werkzaamheden deze zomer.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.