Ads Top

NS-trams en -bussen rijden door Den Haag en Amsterdam

In Den Haag en Amsterdam rijden de komende weken niet alleen treinen in NS-kleuren, maar ook trams en bussen. Daarmee wordt benadrukt dat de NS-app meer kan dan je denkt. In de app kan een reis van deur-tot-deur worden gepland. Dus ook de bus en tram plan je in de NS-app.

Op dit moment gebruiken dagelijks drie miljoen mensen de NS-app. Het overgrote deel doet dit vooral om een treinreis te plannen. Met de bestickerde bussen en trams willen we laten zien dat je ook andere vormen van vervoer in de app kunt plannen en zo van deur tot deur kunt reizen. De trams zien eruit als een dubbeldekker van NS. De bussen hebben de lay-out van de nieuwe ICNG (Intercity Nieuwe Generatie)-trein van NS.

Het is al een tijdje mogelijk om naast de treinen ook bus- en tramritten te plannen in de NS-app. Inmiddels zitten er veel meer functies in, zoals de mogelijkheid om meldingen te krijgen over een geplande reis en het huren van een OV-fiets, Check-scooter of Greenwheels-auto. De complete reis kan dus gepland worden in de NS-app.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.