Ads Top

Openbaar vervoer Utrecht vanaf 1 juli: uw mening telt

Om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar openbaar vervoer, doen provincie Utrecht en vervoerder U-OV voorstellen voor een nieuwe dienstregeling per 1 juli 2017.  Via de enquête op deze website kan iedereen zijn mening geven. De vragenlijst is op 30 januari 2017 uitgebreid. Reageren op de voorgestelde wijzigingen in de busdienst in Bilthoven en snelbusdiensten 283 en 287 is nu ook mogelijk.

Het openbaar vervoer in en rondom de stad Utrecht verandert snel. Steeds meer reizigers maken gebruik van de bus en tram. In 2016 waren dit bijna 45 miljoen reizigers en was er een groei met vier procent vergeleken met het jaar daarvoor. Deze stijgende lijn zet zich in 2017 door.

De provincie Utrecht en vervoerder U-OV haken actief in op de toenemende behoefte aan een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Daarvoor is een plan gemaakt met voorstellen voor een nieuwe dienstregeling die op 1 juli 2017 ingaat. Voordat het zover is, kan iedereen tot 7 maart daarop reageren via een digitale enquête.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.