Ads Top

Nieuwe dienstregeling Connexion vanaf 9 december 2018

Op 9 december 2018 gaat in de meeste regio's van Connexxion een nieuwe dienstregeling van start. Dit kan betekenen dat jouw vertrouwde route en aankomst- of vertrektijden wijzigen. Hieronder een overzicht per regio.

Amstelland Meerlanden
Vanaf 9 december verandert de dienstregeling in de regio Amstelland-Meerlanden. Diverse routes en vertrektijden zijn aangepast om beter aan de wensen van de reiziger tegemoet te komen.

Gooi & Vechtstreek
In de regio Gooi & Vechtstreek wordt een aantal nieuwe buslijnen geïntroduceerd. Ook voor sommige al bestaande lijnen gelden wijzigingen.

Haaglanden
In de regio Haaglanden zijn er geen dienstregelingswijzigingen per 9 december. In februari/maart 2019 worden enkele wijzigingen verwacht. Verdere informatie volgt nog. 
 
Haarlem-IJmond
Reizigers in Haarlem-IJmond hoeven geen rekening te houden met grote wijzigingen. Wel zullen sommige bussen enkele minuten eerder of later vertrekken. Plan je reis daarom vooraf via de reisplanner.
 
Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee
Om beter aan de wensen van de reiziger te voldoen, wijzigen de vertrektijden van de meeste buslijnen in dit gebied.

Noord-Holland Noord
De dienstregeling in de regio Noord-Holland Noord wordt vanaf 9 december vrijwel ongewijzigd voortgezet. Plan je reis op overal.nl. 

Voorne-Putten en Rozenburg
Vanaf 9 december verzorgt EBS het vervoer in deze regio. Kijk voor meer informatie op hun website.
 
Zaanstreek
In de regio Zaanstreek wijzigt de dienstregeling in december niet. In maart 2019 wordt een aantal wijzigingen verwacht. Meer informatie daarover volgt nog.  
 
Zeeland
Ook in Zeeland wijzigt de dienstregelin in december niet. In maart 2019 worden enkele wijzigingen verwacht. Meer informatie volgt nog. 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.