Ads Top

Kleine wijzigingen bij QBuzz in Drenthe

Vanaf zondag 15 januari wijzigt de dienstregeling van een paar bussen bij QBuzz. Het gaat vooral om vertrektijden en soms ook om de route.

Lijn 27 Hoogeveen – Emmen

De tijden wijzigen van de rit die om 07:02 uur vertrekt uit Emmen. Voortaan vertrekt deze bus om 06:55 uur vanaf Station Emmen en zal dan ook een paar minuten eerder bij haltes onderweg stoppen. De aankomsttijd in Hoogeveen blijft gelijk, namelijk 7:57 uur. De extra tijd zorgt ervoor dat we beter op tijd kunnen komen.

De bus om 06:03 uur van Hoogeveen naar Meppel vertrekt voortaan 4 minuten eerder, om 05:59 uur.

Ook veranderen de vertrektijden iets van de bus die om 8:03 uur vertrekt uit Emmen.

Lijn 28 Meppel - Beilen

De route wijzigt van de nachtritten Meppel – Dieverbrug. Zo vertrekt de bus middenin het centrum van Meppel, bij haltes Prinsenplein en Kruisstraat. Lijn 28 stopt dan niet meer bij halte Burgemeester Knopperslaan. Door de nieuwe route wijzigen de vertrektijden met enkele minuten.

Lijn 34 Hoogeveen – Meppel

Door de wijziging op lijn 27 kan lijn 34 naar Meppel beter op tijd vertrekken. Hierdoor kun je in Meppel makkelijker overstappen op de trein.

De nachtrit van lijn 34 rijdt dezelfde nieuwe route in Meppel, als de nachtrit van lijn 28. Lijn 34 stopt dan niet meer bij halte Station. Door de nieuwe route wijzigen de vertrektijden met enkele minuten.

Lijn 72 Winschoten – Emmen

De bus die om 18:09 uur vertrekt uit Winschoten rijdt voortaan door naar Emmen, in plaats van tot Ter Apel. Zo hoef je in Ter Apel niet meer te wachten op lijn 73 naar Emmen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.