Ads Top

Ticketverkoop eerste nachttrein Groningen-Schiphol gestart

In de nacht van 20 op 21 januari vertrekt de eerste nachttrein van Arriva tussen Groningen en Schiphol. Reizigers kunnen vanaf nu een ticket kopen voor de nachttrein.

Het noorden en oosten worden met de nachttrein vanaf 20 januari iedere vrijdag- op zaterdagnacht verbonden met de grote steden en Schiphol.

De trein vertrekt vanuit Groningen om 01.48 uur. Via Assen, Zwolle, Lelystad, Almere en Amsterdam-Zuid komt de nachttrein om 03.51 uur aan op Schiphol. Via dezelfde route rijdt de trein om 05.07 uur terug en komt om 07.22 uur aan in Groningen.

Een ticket voor de nachttrein kost 10 euro en is te koop via glimble (www.glimble.nl), de reisapp van Arriva. De reiziger kan de reis plannen in de app en ontvangt dan een QR-code waarmee de poortjes worden geopend. Tickets voor de nachttrein zijn steeds vanaf een maand van te voren te boeken. Het ticket heeft een vaste prijs, ongeacht vanaf welk station een reiziger meereist. Let op: reizigers kunnen niet met de OV-chipkaart reizen omdat deze nachttrein onder een ander tarief valt.
 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.