Ads Top

OV-chipkaart nu ook online te bestellen

OV-chipkaartkopen.nl introduceert een nieuwe website en maakt daarmee het online bestellen van de OV-chipkaart mogelijk. Zo wordt het voor vele groepen makkelijker om de OV-chipkaart aan te schaffen, zoals ouderen, toeristen, bedrijven, mensen die niet in de buurt van een verkooppunt wonen of het gemak willen hebben van het bestellen van de OV-chipkaart in een webshop.
De OV-chipkaart is voor 8,50 euro online te bestellen op OV-chipkaartkopen.nl en wordt de volgende dag geleverd in de brievenbus. Klanten hebben de mogelijkheid om een OV-chipkaart zonder saldo te bestellen, maar ook met saldo. Verder kunnen bezoekers accessoires voor de OV-chipkaart kopen, zoals kaarthouders om de OV-chipkaart te beschermen.
Ongeveer een jaar geleden begonnen de eerste ideeën rond OV-chipkaartkopen.nl vorm te krijgen. De aanleiding was een gesprek tussen verschillende ondernemers en marketeers. Het gesprek ging over de ‘oude manier van denken’ bij veel organisaties, waardoor eenvoudige en complexe problemen niet worden opgelost of, erger nog, niet worden geconstateerd. Zo ook de verkrijgbaarheid van de OV-chipkaart.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.