Ads Top

Bedenk nieuwe functionaliteiten OV-reisplanners

Reisinformatie is van essentieel belang voor de OV-reiziger: een prettige reis valt of staat vaak met goede informatie. Aan de vele reacties die Rover krijgt van reizigers en andere belanghebbenden blijkt dat hier nog flinke winst te halen valt. Denk aan mogelijkheden als koppelingen met voor- en navervoer, tarief-, parkeer en weginformatie, of een attendering wanneer een trein of bus uitvalt met informatie over alternatieven.
Om een stap deze richting op te zetten hebben verschillende partijen de handen ineengeslagen in het project Multimodale Reisinformatie. Dit is een samenwerkingsverband tussen markt en overheid en moet de technische basis opleveren waarop service providers straks hun diensten - apps - kunnen ontwikkelen. Maar waar zitten de reizigers nu echt op te wachten? Wat voor functionaliteiten in een reisplanner kunnen de reiservaring verbeteren?
Aan jou de uitdaging om nieuwe functionaliteiten voor toekomstige ov-reisplanners te bedenken, op basis van de nieuwe mogelijkheden die dit project biedt. Provincie Noord-Brabant opende een Brainstorm Battle om creatieve en innovatieve ideeën te verzamelen. Deelnemers zijn vrij in de mogelijkheden; alles kan en mag. Deze battle is gericht op young professionals. Valt u niet onder deze groep, maar heeft u wel een goed idee over dit onderwerp? Stuur dan uw idee naar tmeulepas@brabant.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.