Ads Top

ProRail vernieuwt spoor in Hoorn

ProRail onderhoudt en vernieuwt het spoor overal in Nederland. Door het tijdig vernieuwen van spooronderdelen, blijft het spoor in goede conditie. Komende week gaat ProRail ook ondermeer in Hoorn aan de slag om grootschalige vernieuwingswerken uit te voeren. Tot het einde van het jaar is ProRail hier overdag en enkele weekenden aan het werk op emplacement Hoorn. De werkzaamheden starten donderdag 10 oktober.
ProRail gaat komende periode grootschalig werken in Hoorn. Dat betekent dat er rondom het station tot het einde van het jaar overdag wordt gewerkt én vier hele weekenden. Komend weekend is het eerste werkweekend. De andere zijn de weekenden van: 9 november, 23 november en 14 december. In die weekenden rijden er geen treinen van en naar station Hoorn. ProRail gaat compleet spoor en bovenleiding vernieuwen. Daarnaast worden er ook nieuwe wissels neergelegd. Deze werkzaamheden hebben gevolgen voor treinreizigers, wegverkeer, omwonenden, winkelend publiek en ziekenhuisbezoekers. De loopbrug van station Hoorn zal op zaterdag 12 oktober zijn afgesloten van 14.00 uur tot middernacht.
De spoorwegovergang 'Koepoortsweg' zal zijn afgesloten van donderdag 10 oktober, 7.30 uur tot maandag 14 oktober, 6.00 uur + van zaterdag 9 november, 6.00 uur tot maandag 11 november 6.00 uur + op zaterdag 15 december van 2.00 tot 6.00 uur. Een alternatieve route wordt op borden aangegeven.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.