Ads Top

Rover start samenwerking met ARAG

Rover is een samenwerking gestart met rechtsbijstandverzekeraar en juridische dienstverlener ARAG. Met deze samenwerking wil Rover haar leden ondersteuning bieden in een geschil met vervoersbedrijven. Roverleden maken gratis gebruik van de telefonische helpdesk van ARAG.
Soms ontvangt Rover ernstige klachten die eindigen in een geschil waarbij juridische ondersteuning wenselijk is. Denk aan incidenten als een gemist vliegtuig door grote vertraging, financiële schade door problemen met een OV-abonnement of letsel door een overvolle trein of een te vroeg wegrijdende bus. ARAG zal Rover juridische ondersteuning bieden om dit soort ernstige klachten aan te pakken.
Roverleden kunnen bovendien voortaan zelf contact opnemen met de helpdesk van ARAG voor gratis eerstelijns advies. “Soms is het niet duidelijk wat de rechten van de reiziger zijn,” stelt Rover-voorzitter Arriën Kruyt, “met deze samenwerking willen wij onze leden nog beter ondersteunen en het Roverlidmaatschap extra toegevoegde waarde geven”. Roverleden kunnen daarom bij ARAG terecht voor zowel reiziger gerelateerde vragen, als ook algemene juridische vragen over bijvoorbeeld burenruzies of ontslagrecht. Lid worden van Rover kan vanaf €21 per jaar. Lees hier meer over de voordelen van het Roverlidmaatschap.
Met ruim 500 juristen en advocaten in dienst is ARAG een van de grootste juridische dienstverleners van Nederland. Door de omvang en jarenlange ervaring met een groot aantal zaken heeft ARAG ook op het gebied van vervoersrecht ervaren specialisten in huis.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.